Als ik een baaldag heb, Google ik mezelf

En dan lees ik wat klanten daar over me zeggen. Daar knapt een mens van op. Ik verzamel die Google-recensies voor het gemak ook op deze pagina. Dan heb jij er ook wat aan.

“voor mij geen paracetamol”

5/5

Ik ben Chris enorm dankbaar. Hij heeft mijn visie en mijn bedrijf naar een volgend niveau gebracht. Chris heeft enorm veel kennis en inzicht op het gebied van copywriting, marketing en strategie. De lijntjes zijn altijd kort, en hij heeft het vermogen om zowel de grote lijnen te bewaken als kleine details te perfectioneren. Chris heeft me enorm geholpen om mijn boodschap krachtiger te verwoorden. Het heeft ertoe geleid dat ik vééél meer mensen bereik en veel meer ‘klanten’ en ‘fans’ heb. Ik kan Chris aan iedereen aanraden. Hij is deskundig, betrouwbaar en gewoon een heel fijn mens. Dus heb je contentkoppijn? Chris is hét beste medicijn (want voor mij geen paracetamol, past niet in mijn visie ;)

“extreem duidelijke website”

5/5

Chris Rommers is een man naar mijn hart. Waar ik tijdens het maken van mijn nieuwe website nog wel eens in mijn belemmerende overtuigingen kon schieten, zei hij gewoon: ‘Nee joh niet doen. Nergens voor nodig’. Als ik dacht dat iets heel ingewikkeld was, legde hij me rustig uit dat het eigenlijk heel eenvoudig was. Alleen al door aan Chris te denken streep ik nu woorden en zinnen weg uit mijn, toegegeven, soms wat topzware teksten. Het komt daarmee nog niet op zijn niveau, maar daar kan ik wel mee leven. Wil je een extreem duidelijke website met scherpe teksten en ook nog goed advies over de online marketing eromheen? Werk met Chris.

“hij weet het gewoon”

5/5

Chris helpt je uitstekend met je website. Hij weet alles van goede webteksten, van conversie en van optimalisering voor Google (SEO). Alles. Dat klinkt vaag, maar hij weet het gewoon! Hoe richt je je website in, zodat het logisch is voor je klant? Hoe schrijf je slimme blogs? Hoe maak je een goeie follow up mail als je klanten je gratis e-learning hebben aangevraagd? Je denkt misschien dat je het zelf wel weet, maar Chris weet het beter en hij kan het goed uitleggen. Chris weet nog veel meer, denk aan tools, denk aan testen, denk aan … Nee, ik weet het allemaal niet, maar Chris dus wel. In de zorg zouden we zeggen: Chris is vaardig EN aardig. Alleen mag ik van Chris dan weer niet IN KAPITALEN SCHRIJVEN DAT HIJ EEN TOPPER IS. Ik doe het toch!

“zorg voor een voldoende aanvoer van goede koffie”

5/5

Chris doet wat hij belooft én nog veel meer. De stroom suggesties, tips en ideeën is vrijwel eindeloos. Kortom, een uiterst sympathiek mens met een jarenlange ervaring op het gebied van tekstschrijven, SEO en websitedesign die ook deze opdracht zeldzaam compleet en verzorgd binnen de tijd heeft opgeleverd. TIP: zorg voor een voldoende aanvoer van goede koffie, dan komt alles in orde…

“op zo’n manier dat ik het nu zelf kan”

5/5

Chris is goed, nee rephrase Chris is briljant. Hij helpt je met wat je wil en ziet ook nog zaken die je zelf niet ziet, die veel opleveren. Hij hielp mij met het optimaliseren van wilikeenkind.nl en op zo’n manier dat ik het nu zelf kan. Duidelijk en goed. Voor de volgende fase vraag ik ‘m weer. Absolute aanrader.

“in korte tijd een aantal grote SEO stappen”

5/5

Chris is slim. Slimmer dan de rest. Hij weet het maximale te halen uit de data die reeds aanwezig zijn. Daarmee konden wij in korte tijd een aantal grote SEO stappen zetten, en ook nog tegen een kost die vooraf duidelijk afgekaderd was.

“schrijft een lekker potje”

5/5

Hij zegt dan wel dat ‘ie webteksten schrijft, maar Chris is gewoon een all round online marketing-hulk. Dat is de enige correcte benaming. Hij runde jarenlang een webbouwbedrijf dus hij weet jaloersmakend veel van offline en online markting, van SEO, van webbouw en design, van usability.. en schrijft een lekker potje. Bovendien is ‘ie rustig, geestig en betrouwbaar. Dat zeg ik. Een all round online marketing hulk ;-)

“een verademing”

5/5

Steengoede copywriters zijn zó moeilijk te vinden in Nederland. Het leeuwendeel volgt blindelings de regels van Google of van het Groene Boekje – meer niet. Chris Rommers blinkt hierin uit. Bewapend met een pen en peuk schrijft deze Utrechtenaar webteksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines, conversies en fans van ‘the art of writing’. Een verademing!