Als ik een baaldag heb, dan kijk ik hier

Heerlijk therapeutisch. Voor jou is deze pagina natuurlijk ook handig: dan hoor je het ’s van een ander.

Extreem duidelijke website

"Chris Rommers is een man naar mijn hart. Waar ik tijdens het maken van mijn nieuwe website nog wel eens in mijn belemmerende overtuigingen kon schieten, zei hij gewoon: ‘Nee joh niet doen. Nergens voor nodig’. Als ik dacht dat iets heel ingewikkeld was, legde hij me rustig uit dat het eigenlijk heel eenvoudig was. Alleen al door aan Chris te denken streep ik nu woorden en zinnen weg uit mijn, toegegeven, soms wat topzware teksten. Het komt daarmee nog niet op zijn niveau, maar daar kan ik wel mee leven. Wil je een extreem duidelijke website met scherpe teksten en ook nog goed advies over de online marketing eromheen? Werk met Chris."

Saskia Slotboom
Coaching voor ambitieuze bèta's

Meer klanten en fans

"Ik ben Chris enorm dankbaar. Hij heeft mijn visie en mijn bedrijf naar een volgend niveau gebracht. Chris heeft enorm veel kennis en inzicht op het gebied van copywriting, marketing en strategie. De lijntjes zijn altijd kort, en hij heeft het vermogen om zowel de grote lijnen te bewaken als kleine details te perfectioneren. Chris heeft me enorm geholpen om mijn boodschap krachtiger te verwoorden. Het heeft ertoe geleid dat ik vééél meer mensen bereik en veel meer klanten en fans heb. Ik kan Chris aan iedereen aanraden. Hij is deskundig, betrouwbaar en gewoon een heel fijn mens. Dus heb je contentkoppijn? Chris is hét beste medicijn."

Richard de Leth
OERsterk

Waar ik 'vast' zat, rolde het er bij hem zo uit

"Chris heeft me enorm goed op weg geholpen met inzichten rondom de aanpak van mijn 'soon to be' nieuwe/vernieuwde website. Daar waar ik 'vast' zat, rolde het er bij hem zo uit (om jaloers van te worden, écht!). 'Schrijven is muziek maken met woorden', zeg ik altijd. Chris is een virtuoos op dat gebied. En een hele aardige, leuke, prettige en attente gesprekspartner bovendien."

Dirkje Evers
Presenteer Jezelf Online

Meer waarde dan ik ooit had verwacht

"Als je net als ik al heel lang aanhikt tegen het schrijven van webteksten en eigenlijk niet precies weet wat je hoe je met je website betalende klanten gaat werven, dan moet je bij Chris zijn. Tijdens mijn contentsessie hebben we uitgebreid gesproken over mijn ideale klant en strategie. Alleen dat had voor mij al meer waarde dan ik ooit had verwacht. Chris stelt de juiste vragen waardoor alle flarden in je hoofd opeens als een logisch geheel samenvallen. Bovendien is hij creatief en een geweldige copywriter, hij weet met een paar woorden exact het juiste gevoel te omschrijven. Chris is gul in het delen van zijn kennis en ervaring. Je merkt aan alles dat hij een sterke salesachtergrond heeft en dat weet te vertalen naar supergoede content."

Debbie van der Veen, Flip Your Script
High performance coaching

Mijn meerwaarde in drie producten

"Chris dook de diepte in met vragen die mij precies op het spoor van mijn eigen USP's zetten. Even later kwam er uit de dialoog een opzet voor homepage en vervolgpagina's. Een prima handvat voor mij om al die vakinhoud van mij af te schudden en mijn meerwaarde in drie producten samen te vatten."

Han de Regt
Business Ballgame

Het is ineens zo klaar als een klontje

"Heerlijk. Ik kan weer vooruit. Stelde het al maanden uit om mijn nieuwe website te bouwen, omdat ik er maar niet uit kwam om van al mijn verschillende ideeën, diensten en producten een geheel te maken. Eén grote warboel in mijn hoofd. Het is ineens zo klaar als een klontje. De inrichting van mijn ‘etalage’ klopt nu helemaal. Er ligt een logische indeling van mijn nieuwe website klaar. Ik weet welke woorden ik ga gebruiken. Nog beter, welke ik NIET meer ga gebruiken. Oja, ik heb ook nog een berg tips meegekregen waar ik wel een half jaar mee vooruit kan. Thnx Chris!"

Tanja de Lang
Burn-out coach voor ondernemers

Heerlijk dynamische en waardevolle sessie

"Wat een heerlijk dynamische en waardevolle sessie gaf Chris mij cadeau. Ik kreeg veel meer tips en verbeterpunten dan ik had gehoopt tijdens de Freebee Friday Sessie. Helder, opbouwend en praktisch opgebouwd. Dankjewel Chris. Ik ga meteen aan de slag met mijn Big Five."

Marleen Toxopeus
Ondernemerstrainer

Waar voor je geld

"Bij Chris krijg je waar voor je geld. Hij is misschien niet de goedkoopste, maar slechte webteksten kosten uiteindelijk meer geld. Bovendien heeft hij veel ervaring met webdesign en webtechniek, dat is echt een bonus."

Michel van Uden
Maradin

Een all round online marketing-hulk

"Chris is gewoon een all round online marketing-hulk. Dat is de enige correcte benaming. Hij runde jarenlang een webbouwbedrijf dus hij weet jaloersmakend veel van offline en online marketing, van SEO, van webbouw en design, van usability.. en schrijft een lekker potje. Bovendien is ‘ie rustig, geestig en betrouwbaar."

Kitty Kilian
De Blogacademie

Brug tussen vaktechnische materie en begrijpelijke taal

"Wij leveren een technologisch complex concept en bedienen een politiek lastige markt. Des te belangrijker is het dat ons concept glashelder wordt uitgelegd aan de verschillende soorten lezers binnen de doelgroep. Al bij de eerste tekstversies bleek dat Chris perfect in staat was om de brug te slaan tussen vaktechnische materie en begrijpelijke taal."

Sam van Meegen
mobileCAREcube

Met sinaasappelsmaak

"Chris is een senior in zijn vakgebied. Zo eentje waar ik als collega tekstschrijver veel van leer. Hij weet ontzettend veel over marketing, effectieve teksten en prettige websites. Irritant veel, ware het niet dat hij ontzettend aardig is. Want hij zegt wel dat hij je paracetamolletje is tegen contentkoppijn, maar dat is er wel eentje met sinaasappelsmaak."

Margriet van der Woerd
Ask Marge, projectcoördinatie & tekst

Zeldzaam compleet en verzorgd

"Chris doet wat hij belooft én nog veel meer. De stroom suggesties, tips en ideeën is vrijwel eindeloos. Kortom, een uiterst sympathiek mens met een jarenlange ervaring op het gebied van tekstschrijven, SEO en websitedesign die de opdracht zeldzaam compleet en verzorgd binnen de tijd heeft opgeleverd."

Peter Kraijenbrink
FixHet Systeembeheer

Glashelder

"Glashelder en to the point. Ik ben blij met het advies en kan nu zelf verder werken aan een betere website. Dank Chris!"

Tineke van Kooten
Het Leerbedrijf

Op zo'n manier dat ik het nu zelf kan

"Chris is goed, nee rephrase Chris is briljant. Hij helpt je met wat je wil en ziet ook nog zaken die je zelf niet ziet, die veel opleveren. Hij hielp mij met het optimaliseren van wilikeenkind.nl en op zo'n manier dat ik het nu zelf kan. Duidelijk en goed. Voor de volgende fase vraag ik 'm weer. Absolute aanrader."

Evelien de Jong
Wilikeenkind.nl

Teksten en aanbod nog aantrekkelijker

"Ik was enthousiast maar nu ben ik lyrisch! Zoveel goede adviezen en inzichten gekregen. En niet gewoon algemene adviezen, maar helemaal geënt op mij, mijn aanbod, mijn manier van werken en in mijn taal. Chris kan heel goed het hele plaatje zien en in korte tijd heel concreet aangeven wat er aangepast kan worden om teksten en aanbod nog aantrekkelijker en smeuïger te maken. Echt heel gaaf!"

Judith Bierhuizen
Judith Bierhuizen Webdesign

Hij begrijpt je klant beter dan jij dat doet

"Mijn oude site bestond uit een wildgroei aan tekst en ideeën. Chris ontfermde zich over de indeling van mijn nieuwe site en dat ging veel verder dan het 'pimpen' van teksten. Ik kan eerlijk zeggen dat mijn hele bedrijf een facelift heeft gehad. En dat voelt heerlijk! Chris kijkt naar alles wat je in huis hebt en hoe je dat beter kunt structureren. In deze tijd waar je continu verleid wordt door nieuwe marketingtrucjes en webinars voelde het als een bevrijding om met Chris te werken. Hij neemt echt de moeite om over je schouder mee te kijken zodat hij kan zien waar je op vastloopt. Hij weet meteen waar je het over hebt en begrijpt je klant beter dan jij dat doet."

Mariella Serra, Serracoaching
Talent academy voor vrouwen

Een verademing

"Steengoede copywriters zijn zó moeilijk te vinden in Nederland. Het leeuwendeel volgt blindelings de regels van Google of van het Groene Boekje – meer niet. Chris Rommers blinkt hierin uit. Bewapend met een pen en peuk schrijft deze Utrechtenaar webteksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines, conversies en fans van 'the art of writing'. Een verademing!"

Roy Ishak
Copywriter, marketeer, SEO-specialist

Vaardig EN aardig

"Chris helpt je uitstekend met je website. Hij weet alles van goede webteksten, van conversie en van optimalisering voor Google (SEO). Alles. Dat klinkt vaag, maar hij weet het gewoon! Hoe richt je je website in, zodat het logisch is voor je klant? Hoe schrijf je slimme blogs? Hoe maak je een goeie follow up mail als je klanten je gratis e-learning hebben aangevraagd? Je denkt misschien dat je het zelf wel weet, maar Chris weet het beter en hij kan het goed uitleggen. Chris weet nog veel meer, denk aan tools, denk aan testen, denk aan … Nee, ik weet het allemaal niet, maar Chris dus wel. In de zorg zouden we zeggen: Chris is vaardig EN aardig. Alleen mag ik van Chris dan weer niet IN KAPITALEN SCHRIJVEN DAT HIJ EEN TOPPER IS. Ik doe het toch!"

Hedwig Schlotjes-Belle
E-learning Made Easy

Hij zat binnen no time in het hoofd van mijn klant

"Waar te beginnen? Ik had hulp nodig. Niet omdat ik zelf schrijven niet leuk vind of niet kan. Integendeel, dat doe ik graag zelf. Maar op een gegeven moment loop je vast en dan is het advies van een goeroe erg welkom omdat je weet dat het ook anders kan. Ik had hoge verwachtingen van zijn advies en zelfs dat heeft hij overtroffen. Lyrisch, dat ben ik. Een professional en vakidioot pur sang, heerlijk. Denk je dat het lastig is om mijn vakgebied te ontrafelen, maar nee hoor. Stomverbaasd was ik hoe snel hij tot de kern komt en dingen zegt die zo logisch zijn, maar waar ik zelf in geen 1000 jaar op zou komen. Hij zat binnen no time in het hoofd van mijn klant. Dat kun je zelf gewoon niet bedenken, ondanks dat het mijn werk is. Maar Chris weet het. Nu zit ik 'opgescheept' met een berg inspiratie. Want dan denk je dat je alles hebt besproken, komt Chris met nóg meer advies. Over je webdesign, typografie, SEO en hoe je je bedrijf laat groeien. Out of the blue. Het was enorm leuk samenwerken!"

Céline Rohrer
Personal Shopper & Stylist

Altijd raak

"Ik werk al 10 jaar samen met Chris onder het motto ‘een beetje van jezelf en een beetje van Chris’. Zo hebben we – kosteneffectief – tientallen webpagina’s en nieuwsbrieven voor de time management trainingen van Missing Link gemaakt. Chris wijst in mijn teksten trefzeker op punten die beter kunnen en laat in een stukje copy meteen zien wat hij bedoelt. En dat is eigenlijk altijd raak."

Gerard Molenkamp
Missing Link efficiency trainers

Gul

"Gul. Dat is Chris' middle name. Ik kreeg veel meer advies dan ik vroeg en ik kon à la minute met zijn tips aan de slag. Hij heeft een scherp oog voor 'fluff': alles wat te veel, te verwarrend en te vaag is op je website. Ga je samenwerken met Chris Rommers? Dan zeg ik: well done, you lucky bastard!"

Ida Sluiskes
Tekstbestendig

Cut the crap

"Cut the crap. Dat is mijn indruk van het adviesgesprek wat ik met Chris heb gehad. Hij is duidelijk, eerlijk en vooral heel deskundig en ervaren. Ik raad Chris van harte aan als je een heel stuk verder wilt komen!"

Chantal van Weezel
Life coaching & training

Teksten die dicht bij mij liggen

"Heldere, goede bouwstenen voor aansprekende teksten die dicht bij mij liggen."

Hans Vlieg
Vlieg coaching & training

Slimmer dan de rest

"Chris is slim. Slimmer dan de rest. Hij weet het maximale te halen uit de data die reeds aanwezig zijn. Daarmee konden wij in korte tijd een aantal grote SEO-stappen zetten, en ook nog tegen kosten die vooraf duidelijk afgekaderd waren."

Robert Govers
Happix

Direct toepasbare tips

"Een heel fijn gesprek gehad met Chris. Hele bruikbare en direct toepasbare tips gekregen om mijn website anders in te richten en de teksten aan te passen. Hij heeft echt de tijd genomen om me te helpen!"

Erna Zuidhoek
Gun Jezelf Het Beste

Waardevolle marketingadviezen

"Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Chris. Hij heeft ons niet alleen geholpen met de teksten voor onze website, maar ook met allerlei waardevolle marketingadviezen. Zonder enige moeite raden wij iedereen een samenwerking met Chris Rommers aan. Echt een topper!"

Ruta Frey
Hipdonkey

Snapt SEO en conversie

"Chris snapt ook hoe SEO en conversie werken en hoe bezoekers een website gebruiken. Webteksten vragen vaak wat puzzelwerk. Hij is daar heel goed in."

Jacques Bakx
LeadBuilders

Meteen concrete veranderpunten

"Altijd zinvol om een buitenstaander een blik op je site te laten werpen. Meteen concrete veranderpunten. Zie je zelf gewoon niet. Het moet dan wel een professionele blik zijn, en die heeft Chris."

Wilma van Tuyl
De vloer op voor verandering