Eindelijk goede webteksten

Je wéét dat je website het nodig heeft. Maar je hebt geen idee waar je moet beginnen, met die webteksten. Of wel 100 ideeën – en dat schiet ook niet op.

You need a plan

Wat jij nodig hebt is iemand die de boel op een rijtje zet. Daar begin ik altijd mee. Zonder dollen: waar jij al weken over loopt te tobben, dat lossen we samen in één gesprek op. Het werkt ook prima voor bestaande webteksten.

“Toen ik alle content verzameld had was het zoveel dat het onmogelijk leek dit te structureren tot een duidelijke website. Ik liep compleet vast. Chris heeft dit opgepikt en de webteksten compleet geherstructureerd. Ook gaf hij advies en tips voor de verdere invulling. Ik kon daardoor weer verder en het werd er allemaal een stuk overzichtelijker van.”

Webteksten herstructurerenRobert Govers
Foto’s & Friends

Je webteksten zelf schrijven of mij laten schrijven?

Met mijn tekstadvies kun je zelf aan de slag. Maar heb je geen tijd of geen zin? Dan kan ik je webteksten schrijven. Dan kost het jou weinig tijd en weet je zeker dat het goed komt. En dat het snel klaar is.

“Wij leveren een technologisch complex concept en bedienen een politiek lastige markt. Des te belangrijker is het dat ons concept glashelder wordt uitgelegd aan de verschillende soorten lezers binnen de doelgroep. Al bij de eerste tekstversies bleek dat Chris perfect in staat was om de brug te slaan tussen vaktechnische materie en begrijpelijke taal.”

Duidelijke webteksten voor verschillende soorten websitebezoekersSam van Meegen
mobileCAREcube

Zelf schrijven, maar met een beetje hulp van mij

Je schrijft zelf je webteksten, maar ik adviseer je en help je waar nodig. Noem het schrijfhulp. Of schrijven met zijwieltjes. Je doet meer zelf, maar het kost je minder geld. En wie weet ga je het nog leuk vinden ook.

“Ik werk al 10 jaar samen met Chris onder het motto ‘een beetje van jezelf en een beetje van Chris’. Zo hebben we – kosteneffectief – tientallen webpagina’s en nieuwsbrieven voor de time management trainingen van Missing Link gemaakt. Chris wijst in mijn teksten trefzeker op punten die beter kunnen en laat in een stukje copy meteen zien wat hij bedoelt. En dat is eigenlijk altijd raak.”

Kosteneffectieve hulp bij webtekstenGerard Molenkamp
Missing Link efficiency trainers

Wanneer heb je het meest aan me?

Als je meer websitebezoekers wilt die zaken met je gaan doen. Mijn webteksten zijn niet schreeuwerig, maar wel commercieel. O ja: als je slim bent, dan bel je me nog vóór je je website laat ontwerpen. Want als je beter weet wat je gaat vertellen, weet je ook beter hoe je je webdesigner moet briefen.

“Chris snapt ook hoe SEO en conversie werken en hoe bezoekers een website gebruiken. Webteksten vragen vaak wat puzzelwerk. Hij is daar heel goed in.”

Webteksten met aandacht voor SEO en conversieJacques Bakx
LeadBuilders

Die plus staat niet zomaar in “webtekst+”

Ik kan je webteksten schrijven én ze in je website zetten: zoekmachinegericht en strak opgemaakt. Conversie-copy schrijven én de landing page optuigen? No problem. Een email automation voor je schrijven én implementeren? Been there, done that. Vandaar die plus, dus.

“Bij Chris krijg je waar voor je geld. Hij is misschien niet de goedkoopste, maar slechte webteksten kosten uiteindelijk meer geld. Bovendien heeft hij veel ervaring met webdesign en webtechniek, dat is echt een bonus.”

Tekschrijver webteksten met ervaring met webdesign en seoMichel van Uden
Maradin

En nu?

Als je helemaal tot hier hebt doorgelezen, dan vermoed ik dat er iets moet gebeuren met je webteksten. Neem dan gerust contact op. Ik zou het leuk vinden om je te helpen.

Contentkoppijn?

Ik heb er een pilletje voor. Of je nou naar een knipperende cursor zit te kijken, of naar teksten op je website waar je niet blij van wordt.

Dus neem gerust contact op