Mijn blogs voortaan direct in je mailbox + handig e-book kado

Haal méér uit je weggever

Je weggever kan veel meer e-mailadressen sprokkelen dan-ie nu doet.

Hoe? Dat lees je in mijn weggever. Je hoeft er alleen je voornaam en e-mail voor in te vullen, hieronder. Je ontvangt dan voortaan ook mijn onregelmatig (en niet zo vaak) verschijnende blogs in je mail. Topdeal, al zeg ik het zelf.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel deze pagina gerust:

Je weggever: tips voor meer downloads en aanmeldingen

Meer downloads van je weggever… en dus meer adressen op je lijst

Er zijn heel veel blogs en e-books geschreven over ‘de ideale weggever’.

Hoe bepaal je de inhoud? Hoe maak je een een mooie e-book cover? Kies je voor een e-book, of video’s, of een mailserie met praktische tips?

Allemaal belangrijk, maar wat vaak onderbelicht blijft: hoe zorg je nu dat je weggever zo vaak mogelijk wordt gedownload?

Als je uren, misschien wel dagen of zelfs weken aan je weggever hebt gewerkt, dan is het zonde als-ie er niet of nauwelijks voor zorgt dat mensen op je lijst komen.

Want dáár maak je die weggever tenslotte voor, toch?

Ik zie heel veel websites waar weggevers min of meer verdekt staan opgesteld in de struiken. Bezoekers komen en gaan, zonder dat ze dat gratis kadootje überhaupt in de gaten hebben gehad.

Aan mijn eigen klanten die met een e-book of ander weggevers werken, adviseer ik altijd een set van bewezen best practices zodat hun weggever wél wordt gedownload. Geen ingewikkelde of spectaculaire maatregelen, maar gewoon een boerenverstand-checklist (met gedetailleerde uitleg) die werkt voor elke website.

In het e-book lees je ook een praktijkcase van een klant. Voor die klant paste ik een deel – dus niet eens allemaal – van deze best practices toe. Dat heeft ervoor gezorgd dat ruim 10% van alle bezoekers van de website in kwestie zich aanmeldt voor de nieuwsbrief van deze opdrachtgever.

Wat zou het voor jou betekenen als 1 op 10 bezoekers van je website op je mailinglijst terecht komt? Ik kan me zo voorstellen dat je daar best een beetje blij van zou worden…

Dus: werk je met een weggever?

Dowload dan deze tips: ze bezorgen je gegarandeerd meer aanmeldingen – elke dag weer.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gaat af en toe ook een blogje van me krijgen. Er gaan geruchten dat mensen die leuk vinden.

Deel deze pagina gerust:

Je weggever: tips voor meer downloads en aanmeldingen